Hjem Hundene Arkiv Blogg Ag baner Linker

Heime igjen etter NM i Agility i Drammen

[18.08-08]

Da er vi heime igjen og godt i gang med den daglige dont.

Får vel se tilbake på NM som en god erfaring å ta med seg. Vi startet med et godt hoppløp og lå med det på 11. plass (av ca 67 frammøtte hunder) etter første innledende runde. Det syntes vi var meget bra. Men det å gå store stevner er jo ikke det vi trener mest på oppe i det høge nord. Så halveis ut i agløpet klarte jeg å glemme banen og sende Arja feil vei over et hinder. Ellers kjente jeg at jeg ikke klarte å ta ut samme konsentrasjonen om oppgaven som jeg gjorde i første løpet. I alle fall endte det med disk i ag. Med det var NM over for meg og 150 mil i bil ventet. Men med en disk og ett godt løp endte vi på 36 plass i innledende runde. I tillegg er vi ei erfaring rikere. Det er jo artig å se at om vi hadde gått videre uten flere feil i ag løpet ville vi vært på 8 plass. Det kan jo være en ting å ta med seg videre i treninga. Så får vi komme sterkere tilbake til neste år.

Ellers var jo Cecilie og Chanto nedover og gjorde en god figur med å ende på 5. i finalen. Grattis. Christine og Nico havnet på 25 i første innledende runde. Men med disk på ag løpet endt også de under streken for finaleplass.  Geir og Felix var siste deltager Nordfra men vi forbigår det i stilhet.

Ragnvald Tollefsen, postboks 131, 9355 SJØVEGAN, tlf 913 25 348, mail:rto@ragnvalds.net